021-55420140 | 09124072004
صفحه اصلی
درباره ما
خدمات
پیچ شش گوش آچارخور
پیچ آلنی
استد بولت | استاد بولت
پیچ خشکه
پیچ استیل | پیچ استنلس استیل
فروش پیچ و مهره
واشر تخت
واشر فنری
پیچ و مهره گالوانیزه
پیچ و مهره داکرومات
پیچ متری
مهره شش گوش فولادی
مهره استیل
تماس
پیچ آلنی

پیچ آلنی

پیچ های آلنی یکی دیگر از انواع پیچ های پرکاربرد در صنایع محسوب میشوند که از نظر کاربری شباهت بسیاری با پیچ های شش گوش دارند. پیچ آلنی معمولا با استاندارد DIN912 تولید میشود و گل بزرگی دارد. تفاوت عمده پیچ آلن باپیچ شش گوش در آچار و نحوه بستن آن است که برای اتصال آنها از آچار آلن استفاده میشود. راحتی قفل شدن آچار آلن در پیچ آلنی استفاده از آلن را در سازه ها و ماشین آلاتی که دسترسی به پیچ به سبب موقعیت قرارگیری آن کم است سبب میشود.
گل درشت پیچ های آلنی معمولا در ارتفاع بیشتری از پیچ های شش گوش بیرون قطعه کار می ماند و از نظر نشست بر روی سطح کار نیز معمولا تماس نشست در سطح در پیچ آلن از پیچ آچار خور کمتر است.


انواع و استاندارد های پیچ آلنی


پیچ آلنی معمولا با دنده های استاندارد متریک یعنی میلی متری تولید می شود. هر چند کلاس های متعددی از پیچ النی طبق درخواست مشتریان تولید می شود اما استاندارد تولید و متریال استاندارد در تولید پیچ های آلنی کلاس 8.8 خشکه و 12.9 است. بطور کلی به دلیل نزدیک بودن موارد کاربرد پیچ آلنی و پیچ های شش گوش کلاس 12.9 در بازار بیشتر بصورت النی موجود است و این استاندارد از پیچ های شش گوش چندان یافت نمی شود. با اشاره به این نکته ما پیشتر مزایای استفاده از پیچ های آلنی را شرح دادیم یادآوری این نکته نیز بد نیست که در کل تکنولوژی تولید پیچ های استیل آلنی جدید تر از پیچ های شش گوش است و صنایع مختلف بالاخص ماشین آلات صنعتی روز به روز تمایل بیشتری به استفاده از این نوع پیچ نشان می دهند.


سری های مختلف پیچ آلنی


تکنولوژی تولید پیچ های آلنی به اواسط دهه چهارم قرن بیستم می رسد. تولید اولین نوع از سری پیچ آلنی که در حدود سال های 1935 تا اوایل دهه 70 صورت گرفت دارای نواقصی از نظر ساختار و اطلاعات ناقصی در تولید در سایزهای متنوع داشت. از این رو مهندسین آمریکایی با فعالیت در حدود یک دهه در جهت بهبود استاندارد های تولید چه از نظر ابعادی و وزنی بر روی پیچ آلنی انجام دادند و نهایتا در در حدود سال 1960 استاندارد های دقیقی را برای تولید پیچ های آلنی عرضه داشتند و از این رو دو سری 1936 و 1960 در تاریخ تولید این قطعه مد نظر قرار دارد.

پیچ آلنی خشکه کلاس 8.8

پیچ النی خشکه کلاس 8.8 با تنسایل 800 مگاپاسکال یکی از پرکاربرد ترین نوع پیچ آلنی در صنایع بالاخص صنایع ماشین سازی می باشد که معمولا بصورت ساج کاری شده سیاد و یا همراه با پوشش گالولنیزه گرم یا سرد و همچنین داکرومات مورد استفاده قرار میگیرد. صنایع پیچ و مهره آژاکس تولید کننده پیچ آلنی خشکه کلاس 8.8 در سایزهای 5 الی 34 میلی متر می باشد. از نظر سختی و مقاومت با توجه به اینکه جنس پیچ آلنی خشکه از فولاد با عملیات حرارتی است در رده های بالا قرار دارد اما از نظر مقاومت در برابر زنگ زدگی و خوردگی حتی در حالت گالوانیزه و یا داکرومات مقاومت ذاتی نداشته و در مناطق مرطوب ساحلی و در مواجه با عوامل محیطی زنگ می زند.

پیچ آلنی خشکه کلاس 8.8

پیچ آلنی استیل

پیچ آلنی استیل که در دو گرید 304 معروف به بگیر با آهنربا و گرید 316 معروف به نگیر وجود دارد مقاومت ذاتی بسیار بالایی در برابر عوامل خورنده محیطی داشته و در برابر گرما و رطوبت مقاومت می کند. شایان ذکر است که حتی این گرید از پیچ آلنی استیل نیز در برابر نمک های دریایی تا اندازه ای مقاومت می کند و در طول زمان زنگ می زند و خورده می شود. از این رو برای استفاده طولانی مدت در مناطق دریایی و در مواجه با نمک های دریایی تنها تیتانیوم است که به عنوان انتخاب اول مورد توجه قرار می گیرد. در مقایسه دو گرید مختلف 304 و 316 پیچ النی استیل باید گفت که گرید 316 مقاومت بالاتری بالاخص در محیط های کلریدی دارد.

پیچ آلنی استیل